Your search results

Vakantiepark De Koorn-aar – Den Burg (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 23 februari 2022
0

De kindvriendelijke camping De Koorn-aar is rustig gelegen op het mooie Texel. De bosrijke omgeving en het dichtbijgelegen strand zorgen voor rust en een optimaal vakantiegevoel in de natuur. De centrale ligging zorgt ervoor dat alle plekken op Texel makkelijk te bereiken zijn.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

De camping beschikt over diverse leuke faciliteiten. In de zomermaanden is het animatieteam druk bezig met het organiseren van verschillende activiteiten, zoals een optreden, voetbaltoernooi of tekenwedstrijd. De rest van het jaar kunnen kinderen gebruik maken van de recreatieruimte en speelvelden. Het is ook mogelijk om een fiets te huren om de omgeving te verkennen. Het hele park beschikt over gratis wifi, maar voor optimale rust kun je die natuurlijk ook uitzetten.

Vakantiepark De Koorn-aar verhuren meerdere soorten chalets. Deze zijn geschikt voor vier tot vijf personen. De chalets beschikken allemaal over een eigen keuken, sfeervolle woonkamer, een badkamer en een terras. Naast het huren van een chalets is het ook mogelijk om een kampeerplek te huren, hier kun je staan met een camper, caravan, vouwwagen, bungalowtent of normale tent. De verblijfplaatsen zijn verdeeld over veel velden, die van elkaar gescheiden zijn. Huisdieren zijn in bijna alle chalets beschikbaar.

Meer informatie of reserveren op vakantiepark De Koorn-aar? Klik hier

Ligging en omgeving

Camping De Koorn-aar ligt aan de rand van Den Burg, het grootste dorp van Texel. Naast de camping ligt een voortreffelijk restaurant: Brasserie Beers. Campinggasten zijn hier van harte welkom. Ook ligt er een kleine supermarkt op 250 meter afstand van de camping. Hier kun je verse broodjes halen voor het ontbijt en de lunch. In het centrum van Den Burg andere winkels en restaurants te vinden.

De Koorn-aar ligt in Den Burg, maar vanaf de camping reis je ook makkelijk naar de Texelse badplaats De Koog. De camping bevindt zich in een bosachtige omgeving, dichtbij het Nationaal Park Duinen. In het dennenbos staat de uitkijktoren met uitzicht over Texel. Het bos is ideaal voor wandelingen, om te fietsen en mountainbiken en om paard te rijden. In het bos zijn meerdere eetgelegenheden te vinden. Daarnaast ligt het strand op een afstand van drie kilometer. Het strand aan de Noordzee is makkelijk te bereiken op de fiets, met de auto of te voet.

Meer informatie of reserveren op vakantiepark De Koorn-aar? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings