Your search results

Zeedijk I

Prijs: € 556

Plaats:
Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Deze moderne, vrijstaande villa ligt vlak achter de Zeedijk, bij het pittoreske Friese plaatsje Tzummarum . Dit luxe vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers en is ideaal voor een groot gezin. In het huis staat een gezellige sfeerhaard en een van de slaapkamers heeft aansluitend een badkamer met douche. Het huis is zelfs voorzien van vloerverwarming!

Over de dijk, die vlak achter het huis ligt, kun je prachtige wandelingen maken langs de Waddenzee. In de buurt van het vakantiehuis vind je tal van authentieke Friese stadjes met gezellige terrasjes en knusse wandelstraten. Een uitstapje naar Vlieland of een bezoek aan een Fries museum in Leeuwarden is zeker de moeite waard.

Deze vakantievilla is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een sfeerhaard, vloerverwarming en een slaapkamer met een aansluitende badkamer. Kinderen kunnen veilig spelen in de grote tuin en in de geheel afgesloten speeltuin met onder andere een schommel, rekstokken, een zandbak en een speelhuisje. een BBQ is aanwezig en je kunt deze ook als buitenkachel gebruiken.

Het huis heeft een ruim terras en een prachtige veranda waar je overkapt kunt zitten met fantastisch uitzicht over de landerijen.

Het huis heeft een kookeiland voorzien van alle apparatuur wat u maar nodig heeft.

Compare Listings

Michel