Your search results

Villa Hoogelandt 70

Prijs: € 816

Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Deze luxe villa ligt op het rustige park ’t Hoogelandt, in een van de mooiste natuurgebieden van het eiland Texel. De woning ligt nabij het bos en de duinen, op korte afstand van het strand aan zee en het biedt comfortabel plaats aan een gezelschap met kinderen.

Voor de kinderen ligt op steenworp afstand het zwemparadijs Caluna, Ecomare en Schipbreuk en het Juttersmuseum Flora. Wil je een ruitertocht maken? In de regio bevinden zich meerdere maneges. De dorpen Koog, met gezellige terrasjes en Den Burg, het winkelhart van Texel, liggen beiden op enkele kilometers van de villa. Openbaar vervoer stopt op 500 m van de villa.

De comfortabele boxspringbedden zijn extra lang en na een intensieve dag is het heerlijk relaxen in het ligbad. De tuin wordt afgeschermd door hoge bomen en struiken, wat de privacy ten goede komt. Vanaf maart 2023 is dit verblijf gasvrij en voorzien van een keuken met inductie kookplaat. Je kunt de vakantiedagen ontspannen afsluiten met een glas wijn op het ruime buitenterras op het zuiden. De woning is voorzien van een laadpunt voor elektrische auto’s dat tegen betaling kan worden gebruikt met openbare laadpassen.

In verband met de veiligheid en hygiëne verzoeken we je vriendelijk om eigen beddengoed mee te brengen voor het kinderbedje.

Compare Listings

Michel