Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Adverteren?
Scherp tarief
Nieuwtjes
Van de eilanden
Contact
Binnen 24u reactie

Verblijf met maximaal 40 personen in tenthuisjes op boerderij op Terschelling

Boek nu vanaf:

Korte introductie
Faciliteiten Verblijf met maximaal 40 personen in tenthuisjes op boerderij op Terschelling
Wifi
Huisdieren
Huisdieren
Zwembad
Sterren
5/5
Slaapkamers
Sauna
Aantal personen

Locatie huisje

Adresgegevens

Locatie

Bekijk ook eens

Verblijf met maximaal 40 personen in tenthuisjes op boerderij op Terschelling

Een groepsweekend op de boerderij is het gezelligste uitje voor iedereen. Huur alle Tenthuisjes op de boerderij voor jullie alleen. Ontdek het boerenleven, help de boer op het platteland en maak écht tijd voor elkaar. Op Terschelling ligt de melkschapenhouderij van Gerben en Jolanda. Een prachtige boerderij op een fantastische plek. 

De boerderij heeft 8 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 40 personen. In elk Tenthuisje kan je met 5 personen slapen. Ruime tenten van 45m2+ met een stapelbed, bedstee en tweepersoonsbed. Comfortabele matrassen en altijd een eigen douche. De prijs voor het weekend is t/m 25 personen, inclusief pizza-avond. Bij elke boeking zijn standaard 5 Tenthuisjes inbegrepen. Kom je met meer dan 25 personen of wil je meer Tenthuisjes reserveren? Boek dan een extra Tenthuisje bij voor € 300. Op de melkschapenhouderij laten Jolanda en boer Gerben graag zien hoe ze de schapen dagelijks melken en hoe ze schapenkaas en schapenroomijs maken! Speel een spelletje, ga lezen of knutselen en ontspan. Haal verse producten in het boerderijwinkeltje die je ´s avonds heerlijk kunt eten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.