Your search results

Groepsaccommodatie De Koog

Over deze accommodatie

Vrij gelegen en omringd door bos, heide en duinen met het strand op loopafstand bevindt zich deze moderne en sfeervolle groepsaccommodatie in Noord-Holland. 

Een vakantiehuis in Noord-Holland volledig in strandstijl

De eet- en recreatieruimte is sfeervol ingericht in strandstijl met steigerhouten meubels. Er is een ruime keuken. Zeer geschikt voor groepen vanaf 40 personen.  Voor kleinere groepen is de ruimte echt te groot. Totaal zijn er 92 bedden verdeeld over 10 kamers. Het aantal kamers dat je krijgt is afhankelijk van uw groepsgrootte. Het hele gebouw heeft vloerverwarming. Het buitenterrein bestaat uit een groot sportveld met voetbalgoals, een volleybalveld en een basketbalveldje.
Het gebouw dient SCHOON opgeleverd te worden.

Samen een dagje fietsen of wandelen door de duinen op Texel

Met ruim 120 km fietspad, diverse wandelpaden en een keur aan sport- en spel activiteiten komen sportievelingen zeker aan hun trekken op Texel. Maar ook de rustzoeker is hier op zijn plaats. De uitgestrekte zandstranden van bijna 30 kilometer zijn het hele jaar door populair. De Texelse schapen, de unieke vogelgebieden en de zeehonden maken het aanbod compleet. Badplaats De Koog ligt op circa 2,5 km van de accommodatie. Gezellige winkeltjes, kledingwinkels, terrassen, kroegen en restaurants wisselen elkaar af. Het grootste dorp van Texel, Den Burg, met een diversiteit aan winkels en op maandagochtend de markt, vindt u op 5 km afstand. Zeehondencentrum Ecomare en  het strand van Paal 17, traditioneel het gezelligste strand van Texel, is op slechts 250 meter van de groepsaccommodatie.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Compare Listings

Michel