Your search results

Groepsaccommodatie Ballum

Over deze accommodatie

Karakteristieke groepsaccommodatie gelegen in Ballum. Deze traditioneel gebouwde boerderij uit 1788 is uitermate geschikt voor familie, vrienden en kindergroepen.

Sport- en spelmogelijkheden bij je eigen vakantiehuis in Friesland

Er zijn twee verschillende verblijfsruimten en de keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een mogelijkheid om de maaltijden te laten bezorgen. Op de begane grond zijn 6 slaapkamers, douches en toiletten. Er is aangepast sanitair voor gasten met een beperking (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden). Op de eerste verdieping zijn de overige 9 slaapkamers en de overige sanitaire voorzieningen. Er zijn zowel eenpersoonsbedden als stapelbedden. De zeer grote tuin leent zich bij uitstek voor sport en spel. Er zijn voor de kinderen verschillende speeltoestellen aanwezig. Het strand is op 1500 meter en een supermarkt is letterlijk om de hoek.

Ameland, een fantastisch eiland om te verblijven

Er zijn veel verschillende landschappen zoals: strand, duinen, bos en ook nog moeras. Dit wordt weer afgewisseld met weide en akkergronden. Volop wandel- en fietsmogelijkheden op het eiland. De groepsaccommodatie ligt in Ballum met op korte afstand enkele winkels en gezellige cafés.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland voor een weekendje weg 

Compare Listings

Michel