Your search results

Country Camp camping de Kooiplaats

Over deze accommodatie

Country Camp camping de Kooiplaats ligt op Schiermonnikoog. De accommodatie ligt aan het strand en beschikt over een tuin en een terras. De keuken is uitgerust met een koelkast, een kookplaat, een koffiezetapparaat en een waterkoker.

Bij de luxe tent kunt u fietsen huren. Country Camp werkt met Nederlandse of Belgische servicemedewerkers die je ontvangen en gedurende je vakantie het aanspreekpunt zijn. Je kunt bij hen terecht met vragen over de tent, de inventaris, de omgeving.

Bij aankomst op de camping staat de tent al helemaal voor je klaar. Compleet met echte bedden, een fijne koelkast, een 4 pits fornuis, serviesgoed en pannen, kortom alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde en relaxte kampeervakantie. Binnen de kortste keren zit je onder de luifel van de tent te genieten, terwijl je kinderen nieuwe vrienden aan het maken zijn. Zo is Camping de Kooiplaats een camping op een melkveebedrijf. De boerderij is nog volledig in bedrijf zodat de gasten alle aspecten van het boerenleven meemaken. Het tentenveld ligt te midden van de koeienstallen, waar je gerust een kijkje mag nemen.

Compare Listings

Michel