Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Adverteren?
Scherp tarief
Nieuwtjes
Van de eilanden
Contact
Binnen 24u reactie

Comfortabele groepsaccommodatie voor maximaal 41 personen op Ameland

Boek nu vanaf:

Korte introductie
Faciliteiten Comfortabele groepsaccommodatie voor maximaal 41 personen op Ameland
Wifi
Huisdieren
Huisdieren
Zwembad
Sterren
5/5
Slaapkamers
Sauna
Aantal personen

Locatie huisje

Adresgegevens

Locatie

Bekijk ook eens

Comfortabele groepsaccommodatie voor maximaal 41 personen op Ameland

Deze comfortabele groepsaccommodatie bij Hollum op Ameland is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 41 personen en heeft 21 slaapkamers. Eventueel kun je zelfs uitbreiden met de bungalow op het terrein naar 45 personen in totaal.

Er is een ruime verblijfsruimte met een zelfbedieningsbar. De keuken is van alle gemakken voorzien. Catering is ook mogelijk. Er zijn 10 slaapkamers met eigen toilet en douche. Bij de overige slaapkamers is het sanitair op de gang. Op de begane grond zijn zes slaapkamers. Er is ook een aangepast toilet en douche voor gasten met een beperking. Er zijn zowel stapelbedden als 1-persoonsbedden. Op het terrein staat een bungalow met 2 2-persoons slaapkamers. De omsloten tuin biedt mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals een tafeltennistafel en speeltoestellen of om heerlijk in de tuin te zitten. Sporten en spelen is vlakbij de groepsaccommodatie mogelijk op een groot grasveld. Het strand is op 1500 meter gelegen en een supermarkt is letterlijk om de hoek.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.