Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Authentiek 5-pers vakantiehuis nabij duinen bij De Cocksdorp

Boek nu vanaf:

Korte introductie
Beleef Texel in een uniek huisje aan de rand van de Texelse duinen en het Krimbos. Vlak bij strand, vuurtoren, De Cocksdorp en natuurgebied
Faciliteiten Authentiek 5-pers vakantiehuis nabij duinen bij De Cocksdorp
Wifi
Nee
Huisdieren
Nee
Zwembad
Nee
Sterren
3/5
Slaapkamers
1
Sauna
Nee
Aantal personen
Nee

Locatie huisje

Texel

Adresgegevens

Locatie

Bekijk ook eens
Luxe zes persoons vakantiehuis met sauna, op vakantiepark De
Vanaf  1.792,00
/5
Nederland, Bemelen | In de natuur
Op zoek naar een luxe verblijf in een schitterende
Vanaf  937,00
3/5

Authentiek 5-pers vakantiehuis nabij duinen bij De Cocksdorp

Beleef Texel in een uniek huisje aan de rand van de Texelse duinen en het Krimbos. Vlak bij strand, vuurtoren, De Cocksdorp en natuurgebied de Slufter. Geheel vrijstaand op liefst 1300m2 eigen grond. 

Inrichting: Woonkamer, eetserre, keuken, royale badkamer, toilet, hal en slaapkamer met wastafel, vaste trap naar boven, overloop, twee slaapkamers (waarvan 1 met wastafel), overal boxspringbedden. Centrale verwarming. Zuidzijde beschut terras, noordzijde open terras, terrasmeubilair en 2 ligbedden, gras/speelveld, schommel, zandbak, boomsingel voor, vrij uitzicht achter. Inrichting met vleugje vrolijke oranje nostalgie uit de seventies in alle comfort, van wifi tot wasmachine. Het huisje ligt 100m van de openbare weg. Fietspad direct vanaf het huisje, binnen 500m fietst u door de duinen. Eigen strandhuisje als berging voor uw fietsen. OV Texelhopper halte 500m. Fietshuur op loopafstand. Parkeren op eigen terrein.

Natuur en omgeving

Heerlijk uitwaaien en in de avonds alle comfort van een gezellig huisje, stilte en het licht van de vuurtoren in de verte. Bij het ontbijt het eerste roodborstje al zien. Boeken zijn aanwezig over het eiland, eenvoudige verrekijker en vogelgids beschikbaar. Wifi en tv uiteraard ook. De eigenaresse verhuurt het huisje incidenteel en alleen op korte termijnen, het is ons privéhuisje waar ik als geboren Tesselse regelmatig verblijf maar ook ‘badgasten’ welkom zijn!