Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Adverteren?
Scherp tarief
Nieuwtjes
Van de eilanden
Contact
Binnen 24u reactie

8-persoons compleet ingerichte safaritent op Schiermonnikoog

Boek nu vanaf:

Korte introductie
Faciliteiten 8-persoons compleet ingerichte safaritent op Schiermonnikoog
Wifi
Huisdieren
Huisdieren
Zwembad
Sterren
5/5
Slaapkamers
Sauna
Aantal personen

Locatie huisje

Adresgegevens

Locatie

Bekijk ook eens

8-persoons compleet ingerichte safaritent op Schiermonnikoog

Deze 8-persoons luxe safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Er is een keuken, sanitair (met regendouche), twee stapelbedden, een tweepersoonsbed én een romantische bedstee voor twee personen. Daarnaast hebben de tenten een eet- en zitgedeelte en een ruime veranda en eigen grasveld met picknicktafel en speelgelegenheid. In het voor en najaar is er een gaskachel tegen betaling aanwezig. Er worden twee safaritenten aangeboden. Op het terrein is tevens een groepsaccommodatie aanwezig voor gezelschappen, scholen enz.

De safaritenten bevinden zich op nog nog geen kwartier fietsen van het gezellige dorpje en het strand. Tijdens het kamperen maak je bovendien het boerenleven van dichtbij mee. Op het terrein bevindt zich namelijk een nog in bedrijf zijnde veehouderij, met alle activiteiten die daarbij horen: melken, maaien, kuilen etc Gasten mogen helpen bij het voeren van de kalfjes en kijken bij het melken. Ook is er op het boerenerf volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, trapveldje en stookplaats. Bij de boer zijn tegen betaling verse eieren en melk verkrijgbaar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.